Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.

U bent werkgever en uw wilt uw werknemers collectief aansluiten bij de Overzeese Sociale Zekerheid? Dan kan u dit online aanvragen. Nadien kan u heel eenvoudig nieuwe medewerkers aan het pakket toevoegen.

Uw medewerkers collectief aansluiten op het basispakket

Om een collectieve aansluiting op het basispakket van de Overzeese Sociale Zekerheid voor uw medewerkers aan te vragen, vult u het online formulier in.

Ga naar het formulier Aansluiting onderneming(Nieuw venster)

Een aanvullende verzekering afsluiten?

Wilt u een aanvullende verzekering Geneeskundige verzorging of Arbeidsongevallen en Ongevallen in het privéleven afsluiten? Dan kan u dit meteen aangeven op het online formulier voor de collectieve aansluiting op het basispakket. Maar ook als u al over een collectief basispakket beschikt, kan u achteraf de aanvullende verzekeringen toevoegen via hetzelfde online formulier.

Let wel: de verzekering voor “Ongevallen in het privéleven” kan u niet afsluiten zonder de verzekering voor “Arbeidsongevallen”.

Nieuwe medewerkers toevoegen

U kan op elk moment een medewerker toevoegen aan uw collectief contract. Vul dan het online formulier in.

Ga naar het formulier Aansluiting onderneming - Wijziging medewerker(s)(Nieuw venster)

Een medewerker verwijderen

Wilt u een medewerker schrappen uit het collectief contract? Vul dan het online formulier in.

Ga naar het formulier Aansluiting onderneming - Wijziging medewerker(s)(Nieuw venster)

Voor andere personeelsbewegingen kan u ons rechtstreeks contacteren. U vindt onze contactgegevens op de pagina ‘Contacteer ons’ van deze website.

Aanvullend contract Geneeskundige Verzorging

Hebt u een aanvullend contract Geneeskundige Verzorging afgesloten? Dan kunnen u of uw medewerkers zelf personen ten laste toevoegen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Verzekering geneeskundige verzorging – personen ten laste.

naar boven